Oopperakellarin silakat

Oopperakellarin silakat

2 h 30 min
keskitaso
223 kcal / 100g
0
0

Kerma pehmentää silakan makua hienosti tässä klassikkoannoksessa. Tarjoa yhdessä perunasoseen kanssa.

Ainekset

4 annosta
n. 600 g
silakkafileitä
2
keltuaista
2 dl

Leivitys

1 ½ dl
ruisjauhoja
2 tl
suolaa

Paistamiseen

Ohje

  1. Pane silakkafileet keltuais-kermaseokseen ja käänetele niin, että ne peittyvät tasaisesti joka puolelta. Anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 t.
  2. Valuta silakkafileistä ylimääräinen kerma pois ja taita fileet takaisin kalan muotoon. Sekoita jauhot ja suola. Pyörittele silakat jauhoissa ja paista kullanruskeiksi rasvassa.
  3. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
223 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
15 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
10 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)