Siirry sisältöön
Oopperakellarin silakat

Oopperakellarin silakat

Kerma pehmentää silakan makua hienosti tässä klassikkoannoksessa. Tarjoa yhdessä perunasoseen kanssa.

Oopperakellarin silakat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g silakkafileitä
  • 2 keltuaista
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl

Leivitys

  • 1½ dl ruisjauhoja
  • 2 tl suolaa

Paistamiseen


Ohje

  1. Pane silakkafileet keltuais-kermaseokseen ja käänetele niin, että ne peittyvät tasaisesti joka puolelta. Anna vetäytyä kylmässä vähintään 2 t.
  2. Valuta silakkafileistä ylimääräinen kerma pois ja taita fileet takaisin kalan muotoon. Sekoita jauhot ja suola. Pyörittele silakat jauhoissa ja paista kullanruskeiksi rasvassa.
  3. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal
Proteiini 12,3 g
Hiilihydraatti 6,3 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search