
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g silakkafileitä
Liemi
- 1½ dl vettä
- 1½ dl väkiviinaetikkaa
- ¾ dl sokeria
- 1 rkl suolaa
Sinappikastike
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
1 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl karkeaa sinappia
- 2 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta ensin liemen aineet, jäähdytä.
- Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
- Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
- Valuta fileistä liemi siivilässä.
- Sekoita sinappikastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
- Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa