
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 24 filettä (600 g) silakkafileitä
- ½ tl suolaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
½ (à 250 g) Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoa
Voit kokeilla myös -
- 0 kg tuoretta ruohosipulia
- ½ dl ruisjauhoja tai ruiskorppujauhoja
Paistamiseen
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tarjoiluun
- 2-3 sitruunalohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Levitä fileet nahkapuoli alaspäin esim. leivinpaperin päälle. Mausta suolalla.
- Leikkaa sulatejuusto ohuiksi viipaleiksi. Laita juustoa 12:lle silakkafileelle. (Ripottele halutessasi hyvin hienoksi silputtua ruohosipulia pinnalle.) Paina loput fileet kansiksi.
- Kääntele täytetyt silakkapihvit ruisjauhoissa.
- Paista silakkapihvit molemmin puolin kypsiksi paistinpannulla voissa.
- Purista tarjoiluvaiheessa silakkapihvien päälle sitruunamehua.
- Tarjoa pihvit perunasoseen ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
14,9 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta ruohosipulia