AURA silakkapihvit

AURA silakkapihvit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA silakkapihvit

AURA silakkapihvit

AURA juusto täydentää silakkapihvien rukiista makua yllättävästi. Tarjoa pihvien kanssa etikkaisia mummonkurkkuja ja tilli-voikastiketta suomalaisen ruoan päivän -aterialla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 600 g (16 kpl)
silakkafileitä
1 dl
ruisjauhoja
1 tl
suolaa
1 pkt (170 g)

Paistamiseen

Tilli-voikastike

100 g
1 dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Huuhtele silakkafileet tarvittaessa kylmällä vedellä.
  2. Leikkaa AURA juusto kahdeksaksi ohueksi viipaleeksi.
  3. Sekoita ruisjauhot ja suola lautasella. Kasta fileiden nahkapuoli jauhoseokseen ja laita leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin.
  4. Asettele AURA juustoviipaleet kahdeksan fileen päälle, nosta loput kahdeksan filettä päälle kanneksi. Painele kevyesti napakaksi.
  5. Paista voissa molemmin puolin, kunnes kauniin kullanruskeita.
  6. Valmista kastike: sulata voi ja lisää siihen hienonnettu tilli.
  7. Tarjoa silakkapihvejä mummonkurkkujen ja tilli-voikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
260 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.