Jogurttisilakat

Jogurttisilakat

8 h 30 min
helppo
128 kcal / 100g
0
0

Silakoista valmistuu edullisesti nopea arkiruoka. Marinoi kala jogurtissa ja Dijon-sinapissa.

Ainekset

5 annosta
500 g
silakkafileitä

Marinadi

3 dl
1 tl
suolaa
2 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
kuivattua rakuunaa

Leivitykseen

1 dl
ruisjauhoja tai korppujauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Levitä kalat laakeaan astiaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Anna maustua kylmässä yön yli.
  2. Valuta kalat ja kääntele ruisjauhoissa.
  3. Paista kalat hitaasti voissa, kunnes paistopinta on kauniin ruskea. Käännä kalat lastalla ja paista toiselta puolelta kypsiksi.
  4. Tarjoa lämpiminä esim. pinaatti-perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
9 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)