Jogurttisilakat

Jogurttisilakat

Silakoista valmistuu edullisesti nopea arkiruoka. Marinoi kala jogurtissa ja Dijon-sinapissa.

8 h 30 min
helppo
128 kcal / 100g
0
0

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
silakkafileitä

Marinadi

3 dl
1 tl
suolaa
2 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
kuivattua rakuunaa

Leivitykseen

1 dl
ruisjauhoja tai korppujauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Levitä kalat laakeaan astiaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Anna maustua kylmässä yön yli.
  2. Valuta kalat ja kääntele ruisjauhoissa.
  3. Paista kalat hitaasti voissa, kunnes paistopinta on kauniin ruskea. Käännä kalat lastalla ja paista toiselta puolelta kypsiksi.
  4. Tarjoa lämpiminä esim. pinaatti-perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
9 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›