Jogurttisilakat

Jogurttisilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jogurttisilakat

Jogurttisilakat

Silakoista valmistuu edullisesti nopea arkiruoka. Marinoi kala jogurtissa ja Dijon-sinapissa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
marinointi
8 h
Yhteensä
8 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
silakkafileitä

Marinadi

3 dl
1 tl
suolaa
2 rkl
Dijon-sinappia
1 tl
kuivattua rakuunaa

Leivitykseen

1 dl
ruisjauhoja tai korppujauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Levitä kalat laakeaan astiaan. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Anna maustua kylmässä yön yli.
  2. Valuta kalat ja kääntele ruisjauhoissa.
  3. Paista kalat hitaasti voissa, kunnes paistopinta on kauniin ruskea. Käännä kalat lastalla ja paista toiselta puolelta kypsiksi.
  4. Tarjoa lämpiminä esim. pinaatti-perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.