Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Silakkapihvit

Maustetulla tuorejuustolla täytetyt mehevät silakkapihvit hurmaavat kalanystävän.

Silakkapihvit
Silakkapihvit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 36 (1 kg) silakkafileitä
  • ¾ tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa
    Valio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
    Valio Viola® e200 g sitruuna tuorejuusto laktoositon
  • 4 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Ohje

  1. Leikkaa silakkafileistä saksilla selkäevät pois.
  2. Sekoita suola ja pippuri keskenään ja ripottele fileille. Levitä fileille myös tilli.
  3. Jaa tuorejuusto puolelle fileistä ja nosta toiset fileet niiden päälle.
  4. Paista Oivariini rasvassa kypsiksi pannulla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 13,4 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search