Silakkalaatikko

Silakkalaatikko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Silakkalaatikko

Silakkalaatikko

Maukas arkiruoka syntyy kotimaisista raaka-aineista pienellä vaivalla. Anna laatikon vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
perunoita
1
sipuli
400 g
silakkafileitä
2 tl
suolaa
valkopippuria myllystä
120 g
fileepekonia
½ pkt (à 250 g)
4 dl
1
kananmuna

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna sipuli.
  2. Aseta voidellun uunivuoan pohjalle kerroksittain perunaviipaleita, silakkafileitä, sipulia, mausteita ja pekoniviipaleita. Pane päällimmäiseksi kerros perunaviipaleita.
  3. Kuutioi juusto. Kuumenna maito kattilassa. Lisää juusto ja sekoita kunnes juusto on sulanut. Sekoita jäähtyneeseen juusto-maitoseokseen muna. Kaada seos vuokaan.
  4. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa n. 1 t.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›