
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuoreita silakoita
- 1 l vettä
- ½ dl suolaa
Sinappikastike
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl vahvaa sinappia, esim. Dijon
- ¼ tl suolaa
- 1 tl sokeria
- ½ tl mustapippuria
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista kalat, jätä halutessasi päät paikoilleen.
- Liuota suola veteen. Käytä kaloja vedessä ennen kypsennystä, että suolautuvat hiukan
- Laita avatut kalat öljyttyyn halsteriin. Kypsennä kuin nuotiolla.
- Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa silakoiden kanssa esim. alkupalaksi tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
0,7 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa