Juurespyttipannu

Valio Food Solutions

Juurespyttipannu

Ainekset12 annosta

2.500 kg
0.330 kg
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
0.001 kg
muskottia

Lisäksi

0.534 kg
kananmunaa
0.000 kg
sormisuolaa
0.050 kg
piparjuurta raastettuna

Ohje

  1. Sekoita juureskuutiot, ruokarae, ruohosipuli ja mausteet keskenään voidellussa GN 1/1-40 -astiassa.
  2. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia.
  3. Lisäksi

  4. Paista munat ja mausta.
  5. Viimeistele pyttipannu piparjuurella.
kpl
g
3.5 kg
55 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
55 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
9 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›