Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Sinivalkoinen Valio AURA® on suomalaisten suosikki

Sinivalkoinen Valio AURA® on suomalaisten suosikki
Anna Jalas-Karjalainen
Copywriter Toimituspäällikkö

Valio Oy

Valio AURA® sinihomejuustolla on omat vankkumattomat ihailijansa – ja vihailijansa. Kokosimme tälle sivulle herkullisen kattauksen Valio Koekeittiön AURA® reseptejä.

Kuten monet parhaat asiat, klassikkojuusto Valio AURA® sinihomejuustokin jakaa mielipiteitä.  Sanotaanko näin, että tämän sinihomejuuston ystävät ja vihamiehet suhtautuvat siihen samalla intohimolla. Silti Valio AURA®  on säilyttänyt asemansa suomalaisten suosikkina jo yli 80 vuotta. Tai ainakin niiden suomalaisten, jotka pitävät sinihomejuustosta.

Sinihomejuusto aateloi suolaiset piirakat

Jos jaat rakkauden suolaisiin piirakoihin ja Valio AURA® juustoon, nämä reseptimme ovat sinua varten. Suolainen punajuurikakku on näyttävä ilmestys niin brunssipöydässä kuin pikkujouluissakin. Ja AURA pekoni-viikunagalette – sanat eivät riitä kertomaan, miten hyvää tämä on. Tässä voi olla paras suolainen piirakka koskaan. Filopohjaisesta AURA kinkkupiirakasta jää vain muruset todisteeksi.

ALKUPERÄINEN VAI MURU?

Pala Valio AURA® juustoa jääkaapissa pelastaa päivän kuin päivän, mutta elämä helpottuu kummasti, kun valitsee ruoanlaittoon suoraan murennetun juuston.

Search