Nyt on herkullista! Nämä kuusi pääsiäiskakkua vievät kielen mennessään

Kauniin keväinen pääsiäiskakku ilahduttaa ensimmäisestä lusikallisesta lähtien. Leivo kakku pääsiäisen kahvipöytään tai tarjoile pääsiäisaterian jälkiruokana.

Helppo pääsiäiskakku

Jos osaat sekoittaa, osaat leipoa. Tässä kakussa luotetaan yksinkertaisuuteen niin valmistuksessa kuin makumaailmassa: sekä kookokselta maistuvan taikinan että raikkaan sitruunaisen kuorrutteen raaka-aineille riittää pelkkä sekoittaminen. ”Ihana kakku”, kuten eräs reseptiä testannut kommentoi.

Hurmaava pääsiäisbrita

Pehmoista hasselpähkinäpohjaa, rapeaa marenkia, raikkaita mandariineja ja herkullista rahkatäytettä. Voiko parempaa ollakaan? Tämä Budapest-leivoksesta inspiraationsa saanut kakku sopii niin kahvin kaveriksi kuin pääsiäisen jälkiruoaksi.

Rakastettu mangojuustokakku

Mangojuustokakku kuuluu monen leipojan luottokakkuihin, eikä ihme. Kuohukermasta, maustetusta rahkasta, tuorejuustosta ja säilykemangoista valmistettava täyte on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja täyteläisyyttä. Lisäksi kakku on myös ulkonäkönsä puolesta kuin tehty pääsiäiseen. Mangojuustokakku kestää pakastamista, joten sen voi tarvittaessa leipoa jo hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.

Raikas passionrahkakakku

Helppo valmistaa, mutta vaikea vastustaa. Tämä kauniin keltainen ja ihanan raikas passionrahkakakku on tavallista juustokakkua asteen kepeämpi valinta. Kakun täyteen ja kiilteen pitää antaa hyytyä yhteensä viitisen tuntia, joten valmistus kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen herkuttelua.

Herkullinen suklaamunakakku

Tämä kakku on suklaanystävän valinta. Kakun pohjaksi leivotaan mantelibrownie ja päälle kasataan kahta erilaista suklaatäytettä. Lopuksi koko komeus koristellaan vielä suklaamunilla ja -kastikkeella. Jos viimeistelet kakun keksittömillä suklaaherkuilla, kakku sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Vegaaninen täytekakku

Tämä täytekakku leivotaan täysin kasvipohjaisilla raaka-aineilla, joten se sopii monelle. Kakku kootaan vaaleista kakkupohjista ja väliin piilotetaan makua niin mangosta kuin passionistakin. Hedelmien kaveriksi sipaistaan ihanan kuohkeaa vaniljavaahtoa.

Sesonki
Pääsiäisen jälkiruoat
Sesonki
Pääsiäisen makeimmat kääretortut
Sesonki
Pääsiäispullat ja -piirakat