
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.84
tähteä viidestä
25 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g sitruunakeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehua ,Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehu tuo auringon aamuusi! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, omenoista,…
-
3 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa mango-passioValio maustettu rahka mango-passio sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 2 rkl sokeria
Kiille
- 2 liivatelehteä
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehuaValio Hedelmätarha® Tropiikki täysmehu tuo auringon aamuusi! Laadukas, hedelmälihaa sisältävä aamiais- ja välipalajuoma appelsiineista, omenoista,…
- 4 passiohedelmää
Viimeistelyyn
- 0 kg passiohedelmä ja sitruunamelissan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna keksit. Lisää sulatettu voi. Taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 22 - 24 cm).
- Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
- Vaahdota kerma.
- Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan mehuun.
- Lisää liivateseos rahkan joukkoon koko ajan sekoittaen. Makeuta sokerilla. Yhdistä joukkoon kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla.
- Anna kakun hyytyä jääkaapissa väh. 4 h.
Kiille
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi, sulata liiivatteet siihen. Yhdistä joukkoon loppu mehu ja passionhedelmien sisukset.
- Lusikoi kiille kakun päälle. Anna kiilteen hyytyä jääkaapissa väh. 1 h.
- Viimeistele halutessasi puolitetulla passionhedelmällä ja sitruunamelissan lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
3,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- passiohedelmä