Passionrahkakakku

Passionrahkakakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Passionrahkakakku

Passionrahkakakku

Raikkaan aromaattinen passionrahkakakku on rennon herkullinen tarjottava viikonloppubrunssilla tai perhejuhlissa. Kakku on helppo valmistaa, mutta sitä on vaikea vastustaa!

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
5 h
Yhteensä
5 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
2020 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

150 g
sitruunakeksejä
50 g

Täyte

4
liivatelehteä
2 dl
1 dl
3 prk (à 200 g)
2 rkl
sokeria

Kiille

2
liivatelehteä
1 dl
4
passiohedelmää

Viimeistelyyn

passiohedelmä ja sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Hienonna keksit. Lisää sulatettu voi. Taputa seos leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan (Ø 22 - 24 cm).
  2. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
  3. Vaahdota kerma.
  4. Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan mehuun.
  5. Lisää liivateseos rahkan joukkoon koko ajan sekoittaen. Makeuta sokerilla. Yhdistä joukkoon kermavaahto. Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla.
  6. Anna kakun hyytyä jääkaapissa väh. 4 h.
  7. Kiille

  8. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna ½ dl mehua kiehuvaksi, sulata liiivatteet siihen. Yhdistä joukkoon loppu mehu ja passionhedelmien sisukset.
  9. Lusikoi kiille kakun päälle. Anna kiilteen hyytyä jääkaapissa väh. 1 h.
  10. Viimeistele halutessasi puolitetulla passionhedelmällä ja sitruunamelissan lehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.