Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 175 g suklaatäytekeksejä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
3 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maust. rahka Irish cream&coffeeValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 5 liivatelehteä
-
3 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl vahvaa kahvia
- ¾ dl fariinisokeria
Kahvikinuskikastike
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl pikakahvijauhetta
Koristeluun
- 0 kg makeisia
- 0 kg syötäviä kukkia
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjalle kiristämällä reunarengas paperin päälle.
- Hienonna keksit täytteineen. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Levitä keksimuru vuoan pohjalle.
- Laita rahka kulhoon. Laita liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma.
- Kuumenna kahvi ja fariinisokeri kiehuvaksi, esim. kahvikupissa mikrossa. Sulata valutetut liivatteet kuumaan kahvi-sokeriseokseen. Vatkaa seos ohuena nauhana rahkan sekaan.
- Nostele täytteen joukkoon lopuksi kermavaahto.
- Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin hyytymään väh. 4 h, mieluiten yön yli.
- Keitä kermaa, fariinisokeria ja pikakahvijauhetta maltillisesti kattilassa n. 2 - 3 min, kunnes seos on paksuuntunut hiukan. Anna kinuskin jäähtyä kädenlämpöiseksi ja kaada kakun pinnalle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa kakun kanssa. Kinuski vedeltyy jääkaappisäilytyksessä.
- Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
278 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
25 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- makeisia
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.