
Graavikalat
Graavikalat kuuluvat juhlapöytään ja niitä nautitaan erityisesti alkupaloina keitettyjen perunoiden sekä muiden lisukkeiden kera. Graavattu kala sopii erinomaisesti etenkin leivän päälle, ja suussa sulava yhdistelmä onkin graavilohi saaristolaisleivällä tai patongin päällä. Kevyemmän ja raikkaamman version alkupalasta saa korvaamalla leivän rapealla salaatinlehdellä. Perinteisen graavilohen lisäksi herkullisia vaihtoehtoja ovat myös konjakkisuolattu ja mustikkagraavattu lohi sekä graavisiika. Katso reseptit ja löydä omat suosikkisi juhlapöytään!
12 reseptiä

Rainerin lohicarpaccio

Lohitartar ja piparjuurismetanaa

Ginigraavattu lohi

Tyrnigraavattua siikaa ja tyrnikastike

Mustikkagraavattu lohi

Graavilohi-tartarleivät

Graavilohitartar

Konjakkisuolattu lohi ja sinappikastike

Graavikalatapakset (Tillipatongit)

Graavisiika

Graavilohi

Graavattu piparjuurilohi
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?