Äijätoast

Äijätoast
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Äijätoast

Näissä toasteissa on on kunnolla makua. Paahda rapeat ja mehevät leivät illanviettoon tai telkkarievääksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Pikkelöity punasipuli

1
punasipuli
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
ripaus
suolaa

Lisäksi

8 viipaletta
paahtoleipää
50 g
4 viipaletta

Kanatäyte

½ dl
rypsi- tai oliiviöljyä
2
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
1 tl
kuivattua oreganoa
½ tl
juustokuminaa
200 g
kypsää kanaa esim. Vuolu kanafilee

Ohje

  1. Marinoi ensin punasipuli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita kannelliseen astiaan ja lisää päälle etikka, sokeri ja ripaus suolaa. Laita kansi kiinni ja ravista. Anna tekeytyä hetki.
  2. Voitele leipäviipaleet ja asettele puoleen leivistä juustoviipaleet.
  3. Mittaa öljy, valkosipulit, chili j mausteet kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kypsä kananliha. Sekoita maustekastike tasaisesti kanaan. Lusikoi kanatäytettä leiville juustoviipaliden päälle. Nosta leipäviipaleet kansiksi.
  4. Paahda leivät voileipägrillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
320 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.