Ananaswokki & vaniljarahka

Ananaswokki  & vaniljarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ananaswokki & vaniljarahka

Ananaswokki & vaniljarahka

Nosta hedelmät pöytään uudessa muodossa! Paista tuoretta ananasta pannulla kullanruskeaksi. Parhaimmalta lämmin ananas maistuu vaniljaisen lisukkeen, kuten vaikkapa rahkan, kera.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
ananasta
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaa

tai 2 rklValio voita
½ dl
fariinisokeria
1 prk (200 g)
2 rkl

Pinnalle

paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Paloittele ananas. Paista ananaspalat Oivariini rasvassa kullanruskeiksi, ripota fariinisokeri pinnalle.
  2. Annostele tarjolle. Lusikoi päälle maidolla notkistettua vaniljarahkaa. Ripota annoksille mantelilastuja.
  3. Tarjoa heti jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›