Ananaswokki & vaniljarahka

Ananaswokki & vaniljarahka

Nosta hedelmät pöytään uudessa muodossa! Paista tuoretta ananasta pannulla kullanruskeaksi. Parhaimmalta lämmin ananas maistuu vaniljaisen lisukkeen, kuten vaikkapa rahkan, kera.

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
ananasta
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaa

tai 2 rklValio voita
½ dl
fariinisokeria
1 prk (200 g)
2 rkl

Pinnalle

paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Paloittele ananas. Paista ananaspalat Oivariini rasvassa kullanruskeiksi, ripota fariinisokeri pinnalle.
  2. Annostele tarjolle. Lusikoi päälle maidolla notkistettua vaniljarahkaa. Ripota annoksille mantelilastuja.
  3. Tarjoa heti jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›