
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 lohimedaljonkia
- ¾ tl suolaa
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
2 dl
Valio kevytkermaaLaktoositon Valio kevytkerma sopii kahvin joukkoon ja leivontaan. Lämpimiin ruokiin kevytkerma lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Uuniruokiin…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 rkl Dijon-sinappia
- ½ dl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lado lohimedaljongit voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.
- Mittaa muut ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike medaljonkien päälle.
- Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
- Tarjoile esimerkiksi uunikasvisten tai keitettyjen perunoiden kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
15,3 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa