AURA lohi

AURA lohi

AURA juustolla höystetty lohi on helppoa ja maukasta ruokaa vaikka viikonloppuun.

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
lohimedaljonkia
¾ tl
suolaa
1 prk (120 g)
2 dl
1 pussi (150 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Lado lohimedaljongit voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.
  2. Mittaa muut ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike medaljonkien päälle.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoile esimerkiksi uunikasvisten tai keitettyjen perunoiden kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›