AURA lohi

AURA lohi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

AURA lohi

AURA juustolla höystetty lohi on helppoa ja maukasta ruokaa vaikka viikonloppuun.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
lohimedaljonkia
¾ tl
suolaa
1 prk (120 g)
2 dl
1 pussi (150 g)
1 rkl
Dijon-sinappia
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Lado lohimedaljongit voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla.
  2. Mittaa muut ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Kaada kastike medaljonkien päälle.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.
  4. Tarjoile esimerkiksi uunikasvisten tai keitettyjen perunoiden kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›