AURA rapupannut grillissä

AURA rapupannut grillissä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

AURA rapupannut grillissä

AURA rapupannut grillissä

Herkullinen alkuruoka tai pikkusuolainen syntyy vaivatta grillissä. Kokoa etanapannuille tai pieniin blinipannuihin ravunpyrstöjä, valkosipulia, voita ja AURA juustoa. Vastustamaton makuyhdistelmä paistuu grillin tai uunin lämmössä ja nautitaan tuoreen leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Valmistusajat yhteensä
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
valkosipulin kynttä
150 g
jokiravun pyrstöjä
75 g
½ pkt (à 170 g)

Lisäksi

½ dl
hienonnettua persiljaa
patonkia

Ohje

  1. Viipaloi valkosipulin kynnet ja asettele viipaleet etanapannun koloihin. Etanapannun tilalla voi käyttää esim. valurautaisia blinipannuja.
  2. Valuta ravunpyrstöt ja laita pannun koloihin valkosipulien päälle.
  3. Leikkaa AURA juustosta paloja ja laita pannun koloihin ravunpyrstöjen päälle. Lusikoi voita jokaiseen koloon päällimmäiseksi.
  4. Paista grillissä epäsuoralla lämmöllä grillinkansi kiinni kunnes voi kuplii ja juusto on sulanut. Pannut voi paistaa myös uunissa grillivastuksilla 250 asteessa n. 5 - 7 min.
  5. Ota kuumat pannut grillistä tarjoilulautasille ja viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoile tuoreen ja rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›