
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 valkosipulin kynttä
- 150 g jokiravun pyrstöjä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Lisäksi
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi valkosipulin kynnet ja asettele viipaleet etanapannun koloihin. Etanapannun tilalla voi käyttää esim. valurautaisia blinipannuja.
- Valuta ravunpyrstöt ja laita pannun koloihin valkosipulien päälle.
- Leikkaa AURA juustosta paloja ja laita pannun koloihin ravunpyrstöjen päälle. Lusikoi voita jokaiseen koloon päällimmäiseksi.
- Paista grillissä epäsuoralla lämmöllä grillinkansi kiinni kunnes voi kuplii ja juusto on sulanut. Pannut voi paistaa myös uunissa grillivastuksilla 250 asteessa n. 5 - 7 min.
- Ota kuumat pannut grillistä tarjoilulautasille ja viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
23,3 g
Tyydyttynyt rasva
13,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa