
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl sokeria
- 1 dl vettä
- 1 dl limettimehua tuoretta
- 1 dl likööriä esim. Pisang Ambon
- 2 avokadoa
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1 rkl vaniljasokeria
-
4 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Mansikkamelba
- 250 g mansikoita
- 1 dl sokeria
- ½ dl likööriä esim. lakka tai mansikka
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa sokeri, limettimehu ja vesi kattilaan ja keitä sekoittaen, kunnes liemi sakenee. Anna jäähtyä hiukan.
- Lisää joukkoon likööri, soseutetut avokadot, tuorejuusto, vaniljasokeri ja vaahdotettu kerma.
- Kaada seos esim. muoviseen 2 litran jäädykevuokaan ja sulje kannella. Pakasta seuraavaan päivään.
- Kumoa jäädyke tarjoiluvadille ja anna olla huoneenlämmössä n. 1/2 tuntia ennen tarjoilua.
- Valmista mansikkamelba: Soseuta mansikat ja purista sose siivilän läpi. Mausta sokerilla ja liköörillä. Tarjoa jäädykkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa