Avokadojäädyke ja mansikkamelba

Avokadojäädyke ja mansikkamelba
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Avokadojäädyke ja mansikkamelba

Avokadojäädyke ja mansikkamelba

Jos haluat kokeilla avokadoa uudella tapaa, kokeile sitä tähän jälkiruokaan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
pakastimessa
10 h
Yhteensä
10 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset20 annosta

20 annosta
2 dl
sokeria
1 dl
vettä
1 dl (tuoretta)
limettimehua
1 dl
likööriä esim. Pisang Ambon
3
avokadoa
2 rasiaa (à 200 g)
1 rkl
vaniljasokeria
4 dl

Mansikkamelba

½ l
mansikoita
1 dl
sokeria
½ dl
likööriä esim. lakka tai mansikka

Ohje

  1. Mittaa sokeri, limettimehu ja vesi kattilaan ja keitä sekoittaen, kunnes liemi sakenee. Anna jäähtyä hiukan.
  2. Lisää joukkoon likööri, soseutetut avokadot, tuorejuusto, vaniljasokeri ja vaahdotettu kerma.
  3. Kaada seos esim. muoviseen 2 litran jäädykevuokaan ja sulje kannella. Pakasta seuraavaan päivään.
  4. Kumoa jäädyke tarjoiluvadille ja anna olla huoneenlämmössä n. 1/2 tuntia ennen tarjoilua.
  5. Valmista mansikkamelba: Soseuta mansikat ja purista sose siivilän läpi. Mausta sokerilla ja liköörillä. Tarjoa jäädykkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
218 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›