
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- ½ dl tomusokeria
- 2 dl kirsikkahilloa
- 2-3 rkl likööriä, esim. kirsikka- tai lakka
-
4 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Koristeluun
- 0 kg tuoreita kirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita tuorejuustoon tomusokeri, hillo ja likööri
- Vaahdota kerma ja lisää se varovasti nostellen muiden ainesten joukkoon. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun, 1,5 litran jäädykevuokaan. Peitä vuoka ja pakasta yön yli.
- Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Anna temperoitua n. 20 min. ennen tarjoilua. Koristele jäädyke tuoreilla kirsikoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
21,9 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita kirsikoita