Kirsikkajäädyke

Kirsikkajäädyke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kirsikkajäädyke

Kirsikkajäädyke

Mehevän punaisista kirsikoista syntyy herkku jos toinenkin. Tämä jäädyke valmistetaan kirsikkahillosta, joten sitä voi tehdä myös kirsikkasesongin päättyessä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
pakastimessa
12 h
Yhteensä
12 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 rasia (200 g)
½ dl
tomusokeria
2 dl
kirsikkahilloa
2 - 3 rkl
likööriä , esim. kirsikka- tai lakkalikööriä
4 dl

Koristeluun

tuoreita kirsikoita

Ohje

  1. Sekoita tuorejuustoon tomusokeri, hillo ja likööri
  2. Vaahdota kerma ja lisää se varovasti nostellen muiden ainesten joukkoon. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun, 1,5 litran jäädykevuokaan. Peitä vuoka ja pakasta yön yli.
  3. Kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille. Anna temperoitua n. 20 min. ennen tarjoilua. Koristele jäädyke tuoreilla kirsikoilla.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa kirsikkahillo esim. vadelma-, mustaherukka tai lakkahillolla ja vastaavalla marjaliköörillä. Koristele ko. marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›