Unelmainen hedelmä-semifreddo

Unelmainen hedelmä-semifreddo

Raikas semifreddo sopii kaikkiin vuodenaikoihin, kun koristelet sen sesongin mukaan.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (330 g)
1 prk (200 g)
2 dl
lemon curdia

Hedelmäraita

1 prk (125 g)
mangososetta esim. lastenruoka

Koristeluun

1 dl
säilykekirsikoita tai ananaskirsikoita
n. 25 g
taloussuklaata sulatettuna tai lastuina

Ohje

  1. Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi kannumaisessa astiassa, näin vaahto syntyy nopeammin.
  2. Lisää maustettu rahka ja lemon curd.
  3. Lusikoi puolet rahkavaahdosta talouskelmulla vuoratun rengasvuoan pohjalle. Lusikoi vaahdon päälle hedelmäsose. Lisää loppu rahkavaahto. Sekoita sieltä täältä, jotta hedelmäsose sekoittuu hiukan massaan, mutta säilyy raitana. Peitä vuoka ja anna pakastua max. n. 4 tuntia.
  4. Kumoa semifreddo ja poista kelmu. Koristele paloitelluilla kirsikoilla ja suklaalla. Jos haluat pursottaa suklaan, sulata se mikrossa: Paloittele suklaa ja kuumenna, sekoita välillä. Siirrä sula suklaa pieneen minigrip-muovipussiin. Tee kulmaan saksilla pienenpieni reikä. Pursota semifreddon päälle.
Vinkki

Vinkki

Semifreddo tarkoittaa puoliksi jäätynyttä. Jos semifreddon antaa jäätyä kokonaan, sen voi tarjota jäädykkeenä. Temperoi jäädykettä jääkaapissa n. tunti ennen tarjoilua, näin rakenne on miellyttävän pehmeä suutunnultaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›