Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl kirsikkahilloa
- 2 tl vaniljasokeria
-
3 dl
Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Kirsikkasiirappi
- ½ dl vettä
- 1 dl kirsikkahilloa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl balsamiviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kirsikkahillo ja vaniljasokeri luonnonjogurttiin. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää jogurttiseos ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos kannelliseen rasiaan tai peitä astia tuorekelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.
- Valmista siirappi lisäämällä kaikki ainekset kattilaan ja keitä n. 5 min.
- Jaa puoliksi jäätynyt semifreddo annosmaljoihin jäätelökauhalla tai tukevalla lusikalla. Tarjoa lisänä kirsikkasiirappia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa