Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 dl kirsikkahilloa
- 2 tl vaniljasokeria
-
3 dl
Valio A+™ täyteläistä luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti täyteläinen on pehmeää ja aivan erityisen täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan…
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Kirsikkasiirappi
- ½ dl vettä
- 1 dl kirsikkahilloa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl balsamiviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kirsikkahillo ja vaniljasokeri luonnonjogurttiin. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää jogurttiseos ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos kannelliseen rasiaan tai peitä astia tuorekelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.
- Valmista siirappi lisäämällä kaikki ainekset kattilaan ja keitä n. 5 min.
- Jaa puoliksi jäätynyt semifreddo annosmaljoihin jäätelökauhalla tai tukevalla lusikalla. Tarjoa lisänä kirsikkasiirappia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
173 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
15 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.