Banaanipannukakku

Banaanipannukakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Banaanipannukakku

Banaanipannukakku

Banaanipannukakku on helppo ja herkullinen välipala koko perheen makuun. Tähän ohjeeseen voit käyttää jo hiukan tummuneetkin banaanit, sillä ne tuovat mukavasti makeutta taikinaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
turvotus
30 min
uunissa
25 min
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
3
kananmunaa
1 l
5 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
3
banaania
2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Soseuta kaksi banaania (säästä yksi banaani pinnalle). Sekoita taikinaan.
  3. Anna taikinan turvota 30 min.
  4. Aseta uunipannulle leivinpaperi.
  5. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Viipaloi pinnalle banaani. (Ripottele päälle halutessasi sokeri).
  6. Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›