Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.47
tähteä viidestä
17 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 5½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 banaania
- 2 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
- Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Soseuta kaksi banaania (säästä yksi banaani pinnalle). Sekoita taikinaan.
- Anna taikinan turvota 30 min.
- Aseta uunipannulle leivinpaperi.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Viipaloi pinnalle banaani. (Ripottele päälle halutessasi sokeri).
- Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
17,3 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.