Banaanipannukakku

Banaanipannukakku

Banaanipannukakku on helppo ja herkullinen välipala koko perheen makuun. Tähän ohjeeseen voit käyttää jo hiukan tummuneetkin banaanit, sillä ne tuovat mukavasti makeutta taikinaan.

1 h 10 min
helppo
153 kcal / 100g
2
11

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
3
kananmunaa
1 l
5 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 dl
3
banaania
2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
  2. Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Soseuta kaksi banaania (säästä yksi banaani pinnalle). Sekoita taikinaan.
  3. Anna taikinan turvota 30 min.
  4. Aseta uunipannulle leivinpaperi.
  5. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Viipaloi pinnalle banaani. (Ripottele päälle halutessasi sokeri).
  6. Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
74 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)