
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.36
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 5½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 banaania
- 2 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
- Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini. Soseuta kaksi banaania (säästä yksi banaani pinnalle). Sekoita taikinaan.
- Anna taikinan turvota 30 min.
- Aseta uunipannulle leivinpaperi.
- Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle. Viipaloi pinnalle banaani. (Ripottele päälle halutessasi sokeri).
- Paista pannukakku kiertoilmassa 225 asteessa uunin keskiosassa n. 25 min kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
17,3 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa