Basilika-mansikka bagel

Basilika-mansikka bagel

Oletko jo kokeillut basilikan ja mansikan yhdistelmää? Aloita helposta ja varmasti maistuvastaa, vaikka piknik -koriin pakattavasta kesäeväästä. Siinä yhdistyvät makeat mansikat ja basilikan makuinen tuorejuusto. Bagelin voi tarvittaessa korvata vehnäsämpylällä.

Ainekset4 bagelia

4 bagelia
4
bagelia
n. ½ rasiaa (à 200 g)
4 viipaletta
ilmakuivattua kinkkua
4 - 6 isoa (à 35 - 40 g)
mansikkaa
mustapippuria myllystä
valmista balsamicokastiketta , vaaleaa
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Halkaise bagelit ja voitele niiden sisäpinnat tuorejuustolla. Nosta pohjapaloille ilmakuivattu kinkku.
  2. Viipaloi mansikat ja levitä ne kinkun päälle. Rouhaise päälle mustapippuria.
  3. Valuta päälle balsamicokastiketta. Ripottele päälle pieniä basilikan lehtiä tai lisää basilka hienonnettuna.
  4. Nosta kannet päälle. Tarjoa välipalana, kahvipöydässä tai kietaise voipaperikääreeseen tai tuorekelmuun ja pakkaa evääksi kylmälaukkuun piknikille.

Vinkki

Jos mansikat eivät ole kovin makeita, voit korvata balsamicokastikkeen juoksevalla hunajalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)