Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Bataatti-paprikaröstit uunissa

Bataatti-paprikaröstit ovat helppoja valmistaa ja ne tuovat vaihtelua aterialle.

Bataatti-paprikaröstit uunissa
Bataatti-paprikaröstit uunissa

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 isoa (n. 300 g) jauhoista perunaa, esim. Rosamunda
  • 1  (n. 250 g) bataatti
  • 1 pieni paprika
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 3 kananmunaa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • ¼ tl suolaa

Ohje

  1. Raasta perunat ja bataatti karkeaksi raasteeksi. Hienonna paprika. Yhdistä kaikki aineet keskenään.
  2. Nostele uunipellille leivinpaperin päälle lusikalla nokareita ja muotoile pyöreiksi röstipihveiksi. Kypsennä 200 asteessa noin 20 min.
  3. Tarjoa esim. kalan, lihan tai makkaran kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal
Proteiini 6,3 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search