Kvinoa-bataattipannu

Kvinoa-bataattipannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kvinoa-bataattipannu

Kvinoa-bataattipannu

Kokeile maukasta pannuruokaa, jossa maistuu eteläamerikan maut. Niin arkeen kuin viikonloppuun sopiva pannuruoka on helppo valmistaa. Ruoan maustamisen hoitaa pääosin mm. chiliä sisältävä chorizo makkara.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
chorizo-makkaraa
200 g
babyporkkanoita
3 dl
vettä
½
liemikuutio
2 dl
kvinoaa
400 g
bataattia karkeaksi raastettuna
1 prk (2,5 dl)
1 rkl
vaaleaa balsamiviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
50 g
babypinaattia
1 - 2 rkl
oliiviöljyä

Ohje

  1. Paloittele makkara. Lisää makkarat ja babyporkkanat isolle paistinpannulle tai paistokasariin. Ruskista, lisää tarvittaessa hieman rasvaa. Siirrä seos lautaselle.
  2. Lisää vesi ja liemikuutio pannuun, kuumenna kiehuvaksi. Huuhtele kvinoa siivilässä kylmän, juoksevan veden alla. Lisää kvinoa ja bataattiraaste liemeen. Anna kiehua kannen alla 10 min.
  3. Lisää Oddlygood ja makkara-porkkanaseos. Keitä n. 10 min, kunnes porkkanat ovat kypsyneet.
  4. Mausta lopuksi etikalla ja lisää pinaatti. Viimeistele annokset lorauksella oliiviöljyä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.