Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 800 g valmista bataattisosetta
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 2 rkl vaaleaa siirappia
- ¼ tl suolaa
- ripaus valkopippuria
- ½ tl kanelia
Pinnalle
- 2 rkl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Lisää bataattisoseeseen smetana, korppujauhot, muna, siirappi sekä mausteet. Kaada voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja.
- Kypsennä 175 asteessa noin 1 tunti.
- Tarjoa esimerkiksi kinkun kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











