
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- 500 g juuressuikaleita
- ½ tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 600 g broilerin fileepihvejä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita uunivuokaan peruna-juuressekoitus, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustomuru ja kerma.
- Kypsennä 225 asteessa 20 min. Lisää vuokaan paloiteltu broileri. Upota niitä hiukan peruna-juuressekoituksen joukkoon. Alenna lämpötila 200 asteeseen. Kypsennä vielä n. 45 min.
- Ripota pinnalle persiljaa. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa