Hyppää sisältöön
Broileri-juuresvuoka

Broileri-juuresvuoka

Uuniruoat valmistuvat vähällä vaivalla ja ovat sen vuoksi näppäriä kiireiseen arkeen.

Broileri-juuresvuoka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • 500 g juuressuikaleita
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 2 dl
    Valio ruokakermaa
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
  • 600 g broilerin fileepihvejä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita uunivuokaan peruna-juuressekoitus, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juustomuru ja kerma.
  2. Kypsennä 225 asteessa 20 min. Lisää vuokaan paloiteltu broileri. Upota niitä hiukan peruna-juuressekoituksen joukkoon. Alenna lämpötila 200 asteeseen. Kypsennä vielä n. 45 min.
  3. Ripota pinnalle persiljaa. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 6,3 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi