Brunssimunakas

Brunssimunakas

20 min
helppo
186 kcal / 100g
2
1

Munakas eli omeletti on loistava ruoka! Se on nopea ja helppo tehdä ja eri variaatiot syntyvät sen mukaan, mitä kaapissa on.

Ainekset

2 annosta
4
kananmunaa
½ dl
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 rkl

Täyte

100 g
kylmäsavulohta suikaleina
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
kapriksia

Ohje

  1. Aloita munakkaan teko varaamalla täytteen ainekset valmiiksi.
  2. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
  3. Lisää täyteainekset hyytyneen munakkaan päälle. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
  4. Tarjoa munakas aamupalalla tai salaatin kera pikkuateriana.
Lisukkeeksi
Juusto-tomaattimunakas
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)