Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Brunssimunakas

Munakas eli omeletti on loistava ruoka! Se on nopea ja helppo tehdä ja eri variaatiot syntyvät sen mukaan, mitä kaapissa on.

Brunssimunakas
Brunssimunakas

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Täyte

  • 100 g kylmäsavulohta suikaleina
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl kapriksia

Ohje

  1. Aloita munakkaan teko varaamalla täytteen ainekset valmiiksi.
  2. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
  3. Lisää täyteainekset hyytyneen munakkaan päälle. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
  4. Tarjoa munakas aamupalalla tai salaatin kera pikkuateriana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 10,8 g
Hiilihydraatti 1 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search