Brunssimunakas

Brunssimunakas
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Brunssimunakas

Brunssimunakas

Munakas eli omeletti on loistava ruoka! Se on nopea ja helppo tehdä ja eri variaatiot syntyvät sen mukaan, mitä kaapissa on.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
4
kananmunaa
½ dl
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 rkl

Täyte

100 g
kylmäsavulohta suikaleina
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl
kapriksia

Ohje

  1. Aloita munakkaan teko varaamalla täytteen ainekset valmiiksi.
    http://www.youtube.com/watch?v=F2prVjqq2ac
  2. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
  3. Lisää täyteainekset hyytyneen munakkaan päälle. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
  4. Tarjoa munakas aamupalalla tai salaatin kera pikkuateriana.
Lisukkeeksi
Juusto-tomaattimunakas
20 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›