
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
-
½ dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
Täyte
- 100 g kylmäsavulohta suikaleina
- ½ dl ruohosipulia hienonnettuna
- 1 rkl kapriksia
Jaa resepti
Ohje
- Aloita munakkaan teko varaamalla täytteen ainekset valmiiksi.
- Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää Oivariini. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
- Lisää täyteainekset hyytyneen munakkaan päälle. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
- Tarjoa munakas aamupalalla tai salaatin kera pikkuateriana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa