BulMifu on sovellus korealaisesta Bulgogi (suom. tulinen liha) marinoidusta liharuoasta. Kulhossa yhdistyvät raikkaat, pikkelöidyt kasvikset, tulinen Mifu ja tahinikastike sekä pehmeän kermainen avokado. Hyvää ruokahalua!
Bulmifu eli tulisesti marinoitu Mifu | |
---|---|
1 pkt (250 g) | |
½ dl | soijakastiketta |
1 rkl | fariinisokeria |
½ rkl | gochujang - maustekastiketta |
pala (1 - 2 cm) | inkivääriä |
2 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | seesamöljyä |
Pikkelöidyt kasvikset | |
150 g | punakaalia |
150 g | kurkkua |
2 rkl | riisiviinietikkaa |
½ rkl | sokeria |
½ tl | suolaa |
Tulinen tahinikastike | |
¼ dl | tahinia |
1 rkl | limemehua |
½ rkl | gochujang - maustekastiketta |
½ rkl | riisiviinietikkaa |
½ tl | soijakastiketta |
Lisäksi | |
2 dl | villiriisisekoitusta |
2 vartta | kevätsipulia |
1 | avokado |
1 nippu | tuoretta korianteria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.