Siirry sisältöön
BulMifu eli Korealainen Mifu kulho

BulMifu eli Korealainen Mifu kulho

BulMifu on sovellus korealaisesta Bulgogi (suom. tulinen liha) marinoidusta liharuoasta. Kulhossa yhdistyvät raikkaat, pikkelöidyt kasvikset, tulinen Mifu ja tahinikastike sekä pehmeän kermainen avokado. Hyvää ruokahalua!

BulMifu eli Korealainen Mifu kulho

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Bulmifu eli tulisesti marinoitu Mifu

  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® suikaleita Paprika-chili
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Paprika-chili laktoositon
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ rkl gochujang - maustekastiketta
  • 1-2 cm tuoretta inkivääriä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl seesamöljyä

Pikkelöidyt kasvikset

  • 150 g punakaalia
  • 150 g kurkkua
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • ½ rkl sokeria
  • ½ tl suolaa

Tulinen tahinikastike

  • ¼ dl tahinia
  • 1 rkl limemehua
  • ½ rkl gochujang - maustekastiketta
  • ½ rkl riisiviinietikkaa
  • ½ tl soijakastiketta

Lisäksi

  • 2 dl villiriisisekoitusta
  • 2 vartta kevätsipulia
  • 1 avokado
  • 1 nippu tuoretta korianteria

Ohje

  1. Marinoi Mifu: Laita Mifu ja muut ainekset vahvaan muovipussiin. Sulje pussi huolellisesti ja sekoittele pussia, jotta mausteet sekoittuvat hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa 1 h.
  2. Leikkaa kaali ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka (voit tarvittaessa korvata riisiviinietikan valkoviinietikalla), sokeri ja suola. Sekoita seos kasvissuikaleiden joukkoon.
  3. Sekoita tulisen tahinikastikkeen ainekset.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi sipuli ja avokadon hedelmäliha. Hienonna korianteri.
  5. Paista Mifu kuumalla pannulla, anna marinadin karamellisoitua siirappimaiseksi.
  6. Kokoa kulhot: laita pohjalle riisiä ja pinnalle muut aineet sektoreittain. Valuta päälle tulista tahinikastiketta. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 15,6 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search