BulMifu eli Korealainen Mifu kulho

BulMifu eli Korealainen Mifu kulho

BulMifu on sovellus korealaisesta Bulgogi (suom. tulinen liha) marinoidusta liharuoasta. Kulhossa yhdistyvät raikkaat, pikkelöidyt kasvikset, tulinen Mifu ja tahinikastike sekä pehmeän kermainen avokado. Hyvää ruokahalua!

Ainekset4 annosta

4 annosta

Bulmifu eli tulisesti marinoitu Mifu

1 pkt (250 g)
½ dl
soijakastiketta
1 rkl
fariinisokeria
½ rkl
gochujang - maustekastiketta
pala (1 - 2 cm)
inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
seesamöljyä

Pikkelöidyt kasvikset

150 g
punakaalia
150 g
tuoretta kurkkua
2 rkl
riisiviinietikkaa
½ rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Tulinen tahinikastike

¼ dl
tahinia
1 rkl
limemehua
½ rkl
gochujang - maustekastiketta
½ rkl
riisiviinietikkaa
½ tl
soijakastiketta

Lisäksi

2 dl
villiriisisekoitusta
2 vartta
kevätsipulia
1
avokado
1 nippu
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Marinoi Mifu: Laita Mifu ja muut ainekset vahvaan muovipussiin. Sulje pussi huolellisesti ja sekoittele pussia, jotta mausteet sekoittuvat hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa 1 h.
  2. Leikkaa kaali ja kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita etikka (voit tarvittaessa korvata riisiviinietikan valkoviinietikalla), sokeri ja suola. Sekoita seos kasvissuikaleiden joukkoon.
  3. Sekoita tulisen tahinikastikkeen ainekset.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi sipuli ja avokadon hedelmäliha. Hienonna korianteri.
  5. Paista Mifu kuumalla pannulla, anna marinadin karamellisoitua siirappimaiseksi.
  6. Kokoa kulhot: laita pohjalle riisiä ja pinnalle muut aineet sektoreittain. Valuta päälle tulista tahinikastiketta. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,7 g
Kalsium
220 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›