BulMifu on sovellus korealaisesta Bulgogi (suom. tulinen liha) marinoidusta liharuoasta. Kulhossa yhdistyvät raikkaat, pikkelöidyt kasvikset, tulinen Mifu ja tahinikastike sekä pehmeän kermainen avokado. Hyvää ruokahalua!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Bulmifu eli tulisesti marinoitu Mifu | |
---|---|
1 pkt (250 g) | |
½ dl | soijakastiketta |
1 rkl | fariinisokeria |
½ rkl | gochujang - maustekastiketta |
pala (1 - 2 cm) | inkivääriä |
2 | valkosipulin kynttä |
1 rkl | seesamöljyä |
Pikkelöidyt kasvikset | |
150 g | punakaalia |
150 g | tuoretta kurkkua |
2 rkl | riisiviinietikkaa |
½ rkl | sokeria |
½ tl | suolaa |
Tulinen tahinikastike | |
¼ dl | tahinia |
1 rkl | limemehua |
½ rkl | gochujang - maustekastiketta |
½ rkl | riisiviinietikkaa |
½ tl | soijakastiketta |
Lisäksi | |
2 dl | villiriisisekoitusta |
2 vartta | kevätsipulia |
1 | avokado |
1 nippu | tuoretta korianteria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.