Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kookospolentakulho

Kulhoruoka on pop! Rakenna maukas ateria annoskulhoon. Tämä polenta valmistuu nopeasti ja siinä maistuu vieno kookoksen maku.

Kookospolentakulho
Kookospolentakulho

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Kookospolenta

Lisäksi


Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa.
  2. Lisää polentasuurimot ja kookosjauhe vispilällä sekoittaen. Lisää Oivariini.
  3. Alenna teho pienelle ja keitä puuroksi silloin tällöin sekoittaen., n. 5 min. Mausta sitruunamehulla.
  4. Leikkaa kirsikkatomaattiterttu kahteen osaan saksilla. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää ensin tomaattitertut pannulle. Kun ne ovat saaneet jo hivenen ruskistuspintaa, lisää ahvenfileet ja paista ne molemmin puolin. Mausta makusi mukaan.
  5. Jaa polentapuuro kahteen kulhoon. Nosta päälle tomaatit ja kala. Ripottele päälle raastettua sitruunan kuorta.
  6. Tarjoa pääruokana.

Vinkki

Kookospolentan kanssa maistuvat myös erilaiset broileri- ja äyriäislisukkeet sekä kasvikset.



Kokeile kookosjauheen tilalla jauhettua mantelia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 3,9 g
Rasva 12,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • raastettua sitruunankuorta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search