Kookospolentakulho

Kookospolentakulho
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kookospolentakulho

Kookospolentakulho

Kulhoruoka on pop! Rakenna maukas ateria annoskulhoon. Tämä ruoka valmistuu nopeasti ja siinä maistuu vieno kookoksen maku.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta

Kookospolenta

2 ½ dl
vettä
½ dl
polentasuurimoita
½ dl
kookosjauhetta
50 g
2 tl
sitruunamehua

Lisäksi

2 rkl
80 - 100 g
kirsikkatomaatteja tertussa
150 g
ahvenfileitä
raastettua sitruunankuorta

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa.
  2. Lisää polentasuurimot ja kookosjauhe vispilällä sekoittaen. Lisää Oivariini.
  3. Alenna teho pienelle ja keitä puuroksi silloin tällöin sekoittaen., n. 5 min. Mausta sitruunamehulla.
  4. Leikkaa kirsikkatomaattiterttu kahteen osaan saksilla. Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää ensin tomaattitertut pannulle. Kun ne ovat saaneet jo hivenen ruskistuspintaa, lisää ahvenfileet ja paista ne molemmin puolin. Mausta makusi mukaan.
  5. Jaa polentapuuro kahteen kulhoon. Nosta päälle tomaatit ja kala. Ripottele päälle raastettua sitruunan kuorta.
  6. Tarjoa pääruokana.
Vinkki

Vinkki

* Kookospolentan kanssa maistuvat myös erilaiset broileri- ja äyriäislisukkeet sekä kasvikset.** Kokeile kookosjauheen tilalla jauhettua mantelia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›