Tulinen tomaattikeitto on mainio pohja lihakeitolle. Nyhtönauta kypsennetään hitaasti keittämällä esim. naudan lavasta, jolloin se sopii moniin erilaisiin ruokiin, kuten keittoihin, patoihin, kastikkeisiin tai vaikka hampurilaisten täytteeksi (ks erillinen ohje Pulled beefin eli nyhtönaudan valmistukseen)
2 | sipulia |
3 - 4 | valkosipulin kynttä |
2 rkl | |
2 tlk (à 400 g) | tomaattimurskaa |
½ l | lihalientä |
1 prk (250 g) | |
300 g | nyhtönautaa |
1 dl | tuoretta persiljaa ja lipstikan varsia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.