Chilinen lihakeitto

Chilinen lihakeitto

25 min
helppo
55 kcal / 100g
4
2

Tulinen tomaattikeitto on mainio pohja lihakeitolle. Naudanlapa kypsennetään hitaasti keittämällä, jolloin se sopii moniin erilaisiin ruokiin, kuten keittoihin, patoihin, kastikkeisiin tai vaikka hampurilaisten täytteeksi.

Ainekset

6 annosta
3
sipulia
3 - 4
valkosipulin kynttä
1
punainen chilipalko
2 rkl
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
1 l
lihalientä (suolatonta)
1 tl
suolaa
½ prk (à 250 g)
300 g
naudan lapaa kypsää
1 dl
persiljaa ja lipstikan varsia

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Poista halutessasi chilistä siemenet ja siemenkalvot, hienonna. Kuullota kattilan pohjalla Oivariini rasvassa.
  2. Lisää tomaattimurska ja lihaliemi. Keitä n. 10 min. Mausta suolalla. Halutessasi soseuta keitto sileäksi blenderissä tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää Koskenlaskija. Sekoita. Annostele keitto lautasille. Nosta päälle revittyä, kuumaa naudanlapaa. Viimeistele hienonnetuilla yrteillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)