Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä

Croque Monsieur - lämmin juusto-kinkkuleipä

Lämmin leipäklassikko, jonka voi valmistaa pannulla, uunissa tai voileipägrillissä. Leivät voidellaan ulkopinnoilta voilla ja sisäpinnoilta maustetulla crème fraîchella ja täytetään tuplajuustolla ja kinkulla. Herkullista!

20 min
helppo
286 kcal / 100g
2
4

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl
1 rkl
Dijon-sinappia
½ rkl
tomaattipyreetä
mustapippuria myllystä
8 viipaletta
isoa paahtoleipää
50 g
8 (100 g)
4 isoa (100 g)
kinkkuviipaletta

Ohje

  1. Sekoita crème fraîche, sinappi ja tomaattipyree kulhossa.
  2. Voitele leivät rasvalla. Käännä nurinpäin ja voitele toinen pinta maustetulla crème fraîchella. Rouhi päälle mustapippuria.
  3. Päällystä neljä leipäviipaletta seuraavanlaisesti: juustoviipale, kinkkuviipale (taitettuna leivän kokoon) ja juustoviipale.
  4. Laita jäljelle jääneet leivät kansiksi rasvalla voideltu puoli ylöspäin.
  5. Paista leivät voileipägrillissä tai paistinpannulla.
  6. Voit myös kuumentaa leivät uunin ylätasolla leivinpaperin päällä uunipellillä 225 asteessa 6 - 8 min. Käännä leivät puolivälissä.
  7. Puolita leivät halutessasi kolmioiksi. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
159 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›