
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- ½ dl korppujauhoja
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 dl (100 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 iso sipuli
- 30 g serranokinkkua
- 1 kananmuna
-
1 dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- mustapippuria myllystä
Kastike / keitinliemi
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 iso sipuli
- 5 dl tomaattimurskaa
- 2½ dl vettä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ½ dl sherryä
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- mustapippuria myllystä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kulhossa korppujauho kermaviiliin ja anna turvota jonkin aikaa. Silppua sipuli ja kinkku pieniksi ja kuullota ne pannulla.
- Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Muotoile kostein käsin pieniä pyöryköitä.
- Paista pyörukät Oivariini rasvassa pannulla tai uunipellillä leivinpaperin päällä 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
Kastike
- Kuullota sipuli Oivariini rasvassa kattilassa.
- Lisää kastikkeen muut ainekset, paitsi mausteet ja creme fraiche ja hauduta noin 15 min.
- Mausta kastike lopuksi suolalla ja pippurilla sekä lisää creme fraiche.
- Lisää pyörykät ja lämmitä niitä vielä muutama minuutti.
- Tarjoa lihapyörykät tomaattikastikkeessa tapaksina. Kastikkeen voi nauttia tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
95 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.