Frozen yogurt

Frozen yogurt

Frozen yogurt eli jääjogurtti on herkullista ja raikasta. Frozen yogurt naturel on jo sellaisenaan nautittava jälkiruoka. Voit myös tuunata siitä mm. raikkaan Sitruuna-inkivääri tai Cookie-muffinssi -maun.

Ainekset2 annosta

2 annosta

Frozen yogurt naturel

1 prk (400 g)
1 ½ tl
vaniljasokeria
½ dl
sokeria
½ dl
glukoosisiirappia tai sokeria

Minttusuklaa-vadelma

100 g
kotimaisia vadelmia jäisenä
3 (à 18 g)
minttusuklaata , Pätkis hienonnettuna

Cookie-muffinssi

2 (à 20 g)
suklaa-cookiekeksejä
1 kpl (n. 60 g)
muffinsseja tai mokkapalaa

Sitruuna-inkivääri

2 tl
sitruunamehua
1 rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
½ tl
raastettua sitruunankuorta

Mustikka

3 dl
mustikoita
2 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Sekoita keskenään Frozen yogurt naturel -ainekset. Jos valmistat maustetun version, lisää myös muuta raaka-aineet massaan (marjat kannattaa lisätä jo valmiiksi jäisinä, vadelmat rouhittuina).
  2. Kaada seos jäätelökoneeseen. Anna koneen käydä 20 - 35 min (ks. koneen käyttöohje). Tarjoa frozen yogurt joko softismaisen pehmeänä tai siirrä kannelliseen muoviastiaan. Pakasta 1 - 3 t
  3. Voit myös valmistaa ilman jäätelökonetta. Sekoita tällöin massaa 2 - 3 kertaa jäädyttämisen aikana, jotta rakenne kuohkeutuu.
  4. Tarjoa jälkiruokana tai kesäpäivän viilentäjänä annoskulhoista tai esim. marjapaistoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
151 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›