Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Glögikiisseli ja vaniljavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Joulunajan juomasta voit keittää myös kiisselin. Tarjoa mausteinen glögikiisseli vaniljakastikkeen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 l
Valio tummaa glögiä
4 rkl
perunajauhoja
150 g
tummia viinirypäleitä

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kaada glögi teräskattilaan. Sekoita perunajauhot joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Kun kiisseli kiehahtaa, nosta kattila levyltä.
  2. Lisää joukkoon pestyt, halkaistut rypäleet. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota sokeria pinnalle, ettei kiisseli kuoretu
  3. Vaahdota vaniljakastike ja tarjoa kiisselin kanssa
Vinkki

Vinkki

Voit tehdä kiisselin myös ilman rypäleitä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›