Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Glögikiisseli ja vaniljavaahto

Joulunajan juomasta voit keittää myös kiisselin. Tarjoa mausteinen glögikiisseli vaniljakastikkeen kanssa.

15 min
helppo
74 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 l
Valio tummaa glögiä
4 rkl
perunajauhoja
150 g
tummia viinirypäleitä

Tarjoiluun

1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Kaada glögi teräskattilaan. Sekoita perunajauhot joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoitellen. Kun kiisseli kiehahtaa, nosta kattila levyltä.
  2. Lisää joukkoon pestyt, halkaistut rypäleet. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripota sokeria pinnalle, ettei kiisseli kuoretu
  3. Vaahdota vaniljakastike ja tarjoa kiisselin kanssa

Vinkki

Voit tehdä kiisselin myös ilman rypäleitä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›