Karpalokiisseli & vanhanajan täysmaito

Karpalokiisseli & vanhanajan täysmaito
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Karpalokiisseli & vanhanajan täysmaito

Karpalokiisseli & vanhanajan täysmaito

Mukavan hapokas karpalokiisseli maistuu täyteläisen vanhanajan täysmaidon kanssa tarjoiltuna välipalana tai jälkiruokana. Yksinkertaista ja maukasta!

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
15 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (200 - 220 g / n. 4 dl)
karpaloita
1 l
vettä
2 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja + 1 dl vettä

Tarjoiluun

Ohje

  1. Mittaa karpalot ja osa vedestä (3 dl) teräskattilaan. Anna kiehua kannen alla 10 min.
  2. Nosta levyltä. Hienonna sauvasekoittimella. Siivilöi halutessasi kuoret ja siemenet pois mehusta.
  3. Yhdistä mehuun loppu vesi (7 dl) ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää perunajauho-vesiseos. Kuumenna sekoittaen kunnes kiehahtaa / kuplahtaa.
  4. Nosta kattila kylmään vesialtaaseen jäähtymään. Sekoita välillä, näin tehden kiisseli ei kuoretu.
  5. Tarjoa haaleana maidon kanssa.
  6. PUOLUKKAKIISSELI

  7. * Korvaa halutessasi karpalot puolukoilla. Voit käyttää puolukoita hiukan karpaloita enemmän, koska ne ovat miedompia, n. 5 dl.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›