Gluteeniton juustokakku

Gluteeniton juustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton juustokakku

Gluteeniton juustokakku

Samettisen pehmeä ja herkullinen juustokakku on helppo ja nopea tehdä. Ainoa hankaluus on odottaa kakun paistuminen ja jäähtyminen, mutta odotus kannattaa ja lopulta palkitsee herkuttelijat.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
6 h
uunissa
1 h
Yhteensä
7 h 15 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa

Pohja

75 g
175 g
gluteenittomia keksejä , esim. digestive tai kaurakeksi

Täyte

1 rasia (200 g)
2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
sokeria
5
kananmunaa
2 dl
1 rkl
maissitärkkelystä
2 tl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa

Pinnalle

1 prk (150 g)
marjoja

Ohje

  1. Sulata voi. Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon voisula. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (ø 23 cm) pohjan ja reunan väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle.
  2. Vatkaa tuorejuustot ja sokeri notkeaksi. Lisää loput aineet ja vatkaa täyte tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle.
  3. Kypsennä uunin ala-/keskiosassa 180 asteessa 50 - 60 min.
  4. Anna kakun jäähtyä ensin hetki huoneenlämmössä ja siirrä se sitten jääkaappiin. Irrota kakku vuoasta vasta täysin kylmänä.
  5. Viimeistele kakun pinta rennosti ranskankermalla ja marjoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›