Gnocchi-tuoremakkaravuoka

Gnocchi-tuoremakkaravuoka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Gnocchi-tuoremakkaravuoka

Gnocchi-tuoremakkaravuoka

Mehevän herkullinen arkivuoka syntyy valmiista perunagnoccheista ja mausteisesta raakamakkarasta. Tämä vuoka ei ainoastaan synny puolessa tunnissa, mutta saattaa hyvinkin olla uusi arkisuosikkisi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

2222 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
yrttimaustettua tomaattimurskaa
500 g
valmiita peruna-gnoccheja
n. 200 g
mausteista raakamakkaraa
250 g
kirsikkatomaatteja
1
punasipuli
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
75 g
3 - 4
valkosipulin kynttä
5 vartta
timjamia
100 g

Ohje

  1. Kaada tomaattimurska uunivuoan (20 x 30 cm) pohjalle.
  2. Levitä gnocchit tomaattimurskan päälle. Purista makkarat kuorestaan pieniksi paloiksi.
  3. Puolita tomaatit ja paloittele sipuli. Levitä vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Ripottele voinokareet, hienonnettu valkosipuli, timjamin oksat ja juustoraaste pinnalle.
  5. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi peitä kelmulla ennen paistoa ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Paista ennen ruokailua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›