Grillattu T-luupihvi

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Grillattu T-luupihvi

Grillattu T-luupihvi

T-luupihvi sisältää nimensä mukaisesti T-kirjaimen muotoisen luun, jossa on kiinni sekä sisä- että ulkofileepihvit. T-luupihvi on jo kokonsa puolesta todellisen lihansyöjän valinta. Maukas grillattu pihvi kruunaa juhla-aterian.

1 h 40 min
helppo
192 kcal / 100g
0
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (à 250 g)
naudan T-luupihvejä
100 g
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Maustedippi

1 prk (200 g)
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna
½ dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl
paahdettua sipulia
½ tl
sokeria
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön n. tunti ennen grillaamista.
  2. Sivele pihvien päälle pehmennyt voi ja mausta.
  3. Valmista dippi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa grillauksen ajan.
  4. Grillaa pihvit kuumalla grillillä n. 8 min puoli. Kääntele pihvejä grillauksen aikana, jos ne saavat liikaa väriä
  5. Halutessasi kypsemmän lopputuloksen kuin medium, jatka grillausta lisää.
  6. Anna pihvien vetäytyä folioon käärittynä n. 10 min ennen tarjoilua.
Alkuun
Kotijuusto-savukalasalaatti
15 min
Jälkeen
Mustikkanyhtöpulla
1 h 35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›