Grillattu T-luupihvi

Grillattu T-luupihvi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Grillattu T-luupihvi

Grillattu T-luupihvi

T-luupihvi sisältää nimensä mukaisesti T-kirjaimen muotoisen luun, jossa on kiinni sekä sisä- että ulkofileepihvit. T-luupihvi on jo kokonsa puolesta todellisen lihansyöjän valinta. Maukas grillattu pihvi kruunaa juhla-aterian.

Valmistusaika

Työaika
1 h 30 min
vetäytyminen
10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (à 250 g)
naudan T-luupihvejä
100 g
sormisuolaa
mustapippuria myllystä

Maustedippi

1 prk (120 g)
½ prk (à 200 g)
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna
½ dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl
paahdettua sipulia
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Ota pihvit huoneenlämpöön n. tunti ennen grillaamista.
  2. Sivele pihvien päälle pehmennyt voi ja mausta.
  3. Valmista dippi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa grillauksen ajan.
  4. Grillaa pihvit kuumalla grillillä n. 8 min puoli. Kääntele pihvejä grillauksen aikana, jos ne saavat liikaa väriä
  5. Halutessasi kypsemmän lopputuloksen kuin medium, jatka grillausta lisää.
  6. Anna pihvien vetäytyä folioon käärittynä n. 10 min ennen tarjoilua.
Alkuun
Kotijuusto-savukalasalaatti
15 min
Jälkeen
Mustikkanyhtöpulla
1 h 35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.