Grillatut maalaisleivät

Grillatut maalaisleivät

30 min
keskitaso
199 kcal / 100g
2
0

Grillissä valmistat mehevät, täytetyt maalaisleivät, jotka kruunaa täyteläinen jogurttikastike. Nauti lounaaksi tai iltapalaksi kylmän juoman kera.

Ainekset

4 annosta
4 viipaletta
maalaisleipää
½ dl

Jogurttikastike

1 dl
½ pussia (à 150 g)
1 tl
sokeria
2 rkl
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Täyte

1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1
valkosipulin kynsi
1
punainen chilipalko
1
sipuli
1 (200 g)
punainen paprika
1 ruukku (100 g)
rucolaa

Koristeluun

tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset. Jätä kastike maustumaan.
  2. Leikkaa pekonit neljään osaan ja sipuli sekä paprika suikaleiksi.
  3. Poista chilipalosta siemenet. Viipaloi chili ja valkosipuli.
  4. Paista pekonit lähes kypsiksi kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sipulit, paprikat ja chili. Jatka kypsennystä, kunnes sipulit ovat pehmenneet.
  5. Lisää joukkoon rucola. Ota pannu pois liedeltä.
  6. Sivele Oivariini rasvaa leipäviipaleille ja grillaa pinta kuumalla paistinpannulla rapeaksi.
  7. Annostele täyte leipien päälle. Viimeistele annokset lisäämällä jogurttikastike.
  8. Koristele basilikanlehdillä.

Vinkki

* Voit grillata leivät myös uunin ylätasolla grillavastuksen alla.* Chili-jogurttikastike: sekoita 1 dl turkkilaista jogurttia ja 1 rkl makeaa chilikastiketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
12 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)