
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg naudan ulko- tai sisäpaistia
- 250 g sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 2 (450 g) punaista paprikaa
- 4 (300 g) tomaattia
- 1½ tl suolaa
-
3-4 rkl (45 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl paprikajauhetta
- 5 dl vettä
- ½ tl kokonaisia mustapippureita
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
-
½-1 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön ½ - 1 h ennen ruoanvalmistusta, jotta se ehtii lämmetä ennen kypsennystä.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset siemenkalvot ja paloittele. Kuutioi tomaatit.
- Kuumenna voi valurautapadassa. Ruskista lihapalat voissa muutamassa erässä. Mausta suolalla (1 tl). Lisää joukkoon sipulit ja valkosipulin kynnet. Paista 3 - 4 min, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää joukkoon tomaattipyree, paprikajauhe, paprikat ja tomaatit. Paista n. 5 min.
- Lisää joukkoon vesi. Mausta lopulla suolalla (½ tl) ja pippureilla. Nosta pata 175 asteiseen uuniin ilman kantta ensin 5 - 10 minuutiksi. Peitä kannella ja hauduta 1 h 15 min.
- Lisää padan joukkoon tuorejuusto ja smetana. Kuumenna.
- Tarjoa perunoiden ja leivän kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa