Haamumuffinssit

Haamumuffinssit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Haamumuffinssit

Haamumuffinssit

Sympaattiset haamumuffinssit sopivat perheen pienimpien hurjiin Halloween kemuihin. Suklainen muffinssi maistuu useimmille ja valkoisen haamun hahmokin maustetaan lempeällä valkosuklaalla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
77 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl

Taikina

2
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 dl
2 dl
3 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
1 rkl
vaniljasokeria
1 ½ tl
ruokasoodaa
ripaus
suolaa

Kuorrutus ja koristeet

1 prk (3,3 dl)
2 rasiaa (à 200 g)
200 g
valkosuklaata
kakunkoristeita , silmät ja sokerimassa

Ohje

  1. Valmista ensin kuorrutus ja koristeet.
  2. Muffinssit

  3. Sekoita munat ja sokeri. Lisää Oivariini, jogurtti ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai paperisiin muffinivuokiin.
  5. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min.
  6. Kuorrutus ja koristeet

  7. Vaahdota kerma. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa kulhossa. Yhdistä sähkövatkaimella sekoittaen tuorejuuston kanssa.
  8. Lisää kermavaahto kevyesti nostellen.
  9. Laita kuorrutus pursotuspussiin, jossa on Ø 30 mm:n pyöreäpäinen tylla. Voit myös leikata pursotuspussin kärkeen ison pursotusaukon, mikäli sinulla ei ole tyllaa. Pursotusjälki on kuitenkin parempi tyllan avulla.
  10. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa muffinssien valmistamisen ajan.
  11. Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinssien pinnalle. Aseta silmät paikoilleen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
337 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.