
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- n. 6 dl (300 g) hapankaalia
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 rkl sokeria
- ½ tl suolaa
- ½ rkl meiramia
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita kattilaan oivariini. Kuullota siinä sipuli.
- Lisää jauheliha ja ruskista kevyesti.
- Sekoita kattilaan hapankaali, tomaattimurska, sokeri ja suola. Anna kypsyä n. 20 min
- Lisää viimeisenä meirami ja kerma. Anna kypsyä 3 - 5 min.
- Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa Hapankaali-jauhelihapata keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa