Hapankaali-jauhelihapata

Hapankaali-jauhelihapata

Hapankaalista saat maukasta arkiruokaa. Pataruoat sopivat hyvin myös uudelleen lämmitettäviksi.

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 rkl
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
300 g (n. 6 dl)
hapankaalia
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
½ rkl
meiramia
2 dl
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita kattilaan oivariini. Kuullota siinä sipuli.
  2. Lisää jauheliha ja ruskista kevyesti.
  3. Sekoita kattilaan hapankaali, tomaattimurska, sokeri ja suola. Anna kypsyä n. 20 min
  4. Lisää viimeisenä meirami ja kerma. Anna kypsyä 3 - 5 min.
  5. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
  6. Tarjoa Hapankaali-jauhelihapata keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)