
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni (750 g) valkokaali
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl sinappijauhetta
- 2 (300 g) sipulia
- 2 (200 g) porkkanaa
- 300 g hapankaalia
- 1 valkosipulin kynsi
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- 150 g chorizo-makkaraa
- 2-3 dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna kaali. Kuullota se rasvassa kattilassa.
- Lisää sinappijauhe, sekoittele vähän aikaa ja kuumenna. Lisää hienonnetut sipulit ja suikaloidut porkkanat. Kuullota.
- Lisää hapankaali ja hienonnettu valkosipuli. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Kuutioi makkara ja lisää kattilaan. (Lisää vettä tarvittaessa.)
- Anna hautua kannen alla n. tunnin ajan tai kunnes kypsää.
- Tarkista maku. Halutessasi voit ripotella pinnalle hienonnettua persiljaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa