Kaali-makkarapata

Kaali-makkarapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kaali-makkarapata

Kaali-makkarapata

Mausteinen chorizo-makkara ja savuinen Kippari ruokakerma maustavat kaalipadan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
kypsennysajat yhteensä
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pieni (750 g)
valkokaali
2 rkl
2 rkl
sinappijauhetta
2 (300 g)
sipulia
2 (200 g)
porkkanaa
300 g
hapankaalia
1
valkosipulin kynsi
1 prk (2,5 dl)
150 g
chorizo-makkaraa
2 - 3 dl
vettä

Ohje

  1. Hienonna kaali. Kuullota se rasvassa kattilassa.
  2. Lisää sinappijauhe, sekoittele vähän aikaa ja kuumenna. Lisää hienonnetut sipulit ja suikaloidut porkkanat. Kuullota.
  3. Lisää hapankaali ja hienonnettu valkosipuli. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Kuutioi makkara ja lisää kattilaan. (Lisää vettä tarvittaessa.)
  4. Anna hautua kannen alla n. tunnin ajan tai kunnes kypsää.
  5. Tarkista maku. Halutessasi voit ripotella pinnalle hienonnettua persiljaa.
Vinkki

Vinkki

* Varhaiskaali kypsyy nopeammin kuin talvikaali.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›