Härkä-fajitas

Härkä-fajitas

30 min
keskitaso
177 kcal / 100g
14
1

Fajitas on ruokalaji, joka maistuu lähes jokaiselle. Ruskistettu sipuli, paprika ja liha kiedottuna tortillaan on jo suosikki. Kun vielä tarjoat sen Guacamolen kera, niin se on piste iin päälle.

Ainekset

6 kpl
400 g
härän ulkofileetä
1 iso (270 g)
paprika
250 g (2 - 4)
punasipulia
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (200 g)
n. 2 dl (100 g)
6 kpl
isoja vehnätortilloja
2 - 3
valkosipulin kynttä

Paistamiseen

n. 50 g

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen paistamista. Poista kalvot. Leikkaa liha neljäksi - viideksi pihviksi ja painele käsillä tasapaksuiksi.
  2. Valmistele kasvikset; viipaloi paprika, sipulit ja valkosipulin kynnet. Tutustu tortillapakkauksen ohjeisiin ja huolehdi tortillojen lämmityksestä ohjeiden mukaisesti.
  3. Kuumenna n. 2 rkl voita paistinpannulla. Paista pihvit kahdessa erässä molemmin puolin makusi mukaan joko kypsiksi tai jätä ne mediumeiksi. Nosta pihvit lautaselle, mausta suolalla ja pippurilla ja peitä foliolla.
  4. Lisää pannuun 1 - 2 rkl voita. Lisää kasvikset, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.
  5. Viipaloi pihvit.
  6. Levitä kermaviiliä esilämmitettyjen tortillojen päälle. Lisää paistetut kasvikset, liha ja juustoraaste. Kääri rullalle tai taittele taskuksi.
  7. Tarjoa herkullisen Guacamolen (katso reseptipalvelusta) kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
10 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)