Hedelmäwokki & jogurttivaahto

Hedelmäwokki & jogurttivaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäwokki & jogurttivaahto

Hedelmäwokki & jogurttivaahto

Hedelmät saavat seurakseen jogurttihunnun, joka tuo esiin hedelmien maut. Hillottu inkivääri antaa eksoottisen vivahteen hedelmiin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 iso
omena esim. Granny Smith
1 tlk (227/145 g)
ananaspaloja
3 dl (n. 175 g)
viinirypäleitä
1 tlk (425/225 g)
mangoa
1 - 2 rkl
2 rkl
hillottua inkivääriä

Jogurttivaahto

2 dl
2 dl
¾ dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
sitruunamehua

Koristeeksi

mintunlehtiä

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi omena. Valuta ananaspalat. Pese ja halkaise viinirypäleet. Poista niistä siemenet. Valuta ja kuutioi mango. Mittaa Oivariini wokki- tai paistinpannulle. Anna sen ruskistua. Lisää kuumalle pannulle hedelmät. Pyöräytä niitä nopeasti pannulla. Mausta inkiväärillä tai ripauksella kanelia. Nosta pannu levyltä ja anna hedelmien jäähtyä haaleiksi
  2. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita jogurttiin sokerit ja sitruunamehu. Yhdistä jogurtti kermavaahtoon. Jaa hedelmät annoskulhoihin. Lisää jogurttivaahto. Koristele mintunlehdillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
142 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.