Nuudeliwokki

Nuudeliwokki
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Nuudeliwokki

Nuudeliwokki

Nuudeliwokki on täynnä kotimaisten kasvisten makua, aasialaista aromaattisuutta ja paistetun kalan ruokaisuutta. Tämä maidoton wokki on ehdoton arjen juhlaruoka.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 levyä (à 100 g)
nuudelia
200 g
kaalia
1
porkkana
1
punainen chilipalko
1 rkl
seesamöljyä
1 prk (2,5 dl)
1 ruukku
tuoretta korianteria

Kalan marinointi

400 g
ruodotonta kalafileetä , esim. kuhaa, siikaa tai lohta
2 rkl
seesamöljyä
1 rkl
limemehua
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
teriyakikastiketta

Ohje

  1. Marinoi ensin kala: Mittaa tukevaan muovipussiin ensin marinadiainekset ja sekoittele. Leikkaa paloiksi. Laita kalapalat pussiin varoen ja anna marinoitua ruoan valmistamisen ajan.
  2. Laita nuudelit kulhoon veteen, vesi voi olla kylmää.
  3. Suikaloi kaali, porkkana ja chili. Wokkaa seesamöljyssä 5 min. Lisää joukkoon valutetut nuudelit, teriyakikastike ja Oddlygood. Jätä levylle miedolle lämmölle.
  4. Paista kalat pannulla nopeasti molemmin puolin kypsäksi. Valuta päälle marinadi ja anna kiehahtaa.
  5. Kokoa annokset, viimeistele korianterilla ja limelohkoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.