Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat

Perinteisesti täytetyissä paprikoissa on totuttu käyttämään riisiä. Myös nuudelit toimivat hyvin paprikoiden täytteenä sitä mehevöittävän sulatejuuston kanssa. Kokeile vaikka jo tänään.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (n. 750 g)
paprikaa
1 tl
sitruunapippuria
1 pkt (250 g)
3 dl
keitettyä nuudelia
100 g
kalkkuna- tai broilerileikkelettä
1 dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
2
kananmunaa

Voiteluun

1 - 2 rkl

Ohje

  1. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
  2. Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun uunivuokaan.
  3. Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi. Hienonna leikkeleet.
  5. Yhdistä ainekset kulhossa. Täytä paprikat.
  6. Kypsennä uunin alatasolla 225 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.