
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (n. 750 g) paprikaa
- 1 tl sitruunapippuria
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 3 dl keitettyä nuudelia
- 100 g kalkkuna- tai broilerileikkelettä
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 2 kananmunaa
Voiteluun
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
- Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun uunivuokaan.
- Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
- Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi. Hienonna leikkeleet.
- Yhdistä ainekset kulhossa. Täytä paprikat.
- Kypsennä uunin alatasolla 225 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
115 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
5,8 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa