Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Nuudelipaprikat

Nuudelipaprikat

Perinteisesti kasvisten täyttämisessä on totuttu käyttämään riisiä. Myös nuudelit toimivat hyvin paprikoiden täytteenä. Sulatejuusto mehevöittää täytteen ja antaa sille maun. Kokeile ja ihastu.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 (n. 750 g)
paprikaa
1 tl
sitruunapippuria
1 pkt (250 g)
3 dl
keitettyä nuudelia
100 g
kalkkuna- tai broilerileikkelettä
1 dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
2
kananmunaa

Voiteluun

1 - 2 rkl

Ohje

  1. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
  2. Voitele paprikoiden sisäpinnat Oivariini rasvalla. Ripottele sitruunapippuria tasaisesti paprikoiden sisään. Laita voideltuun uunivuokaan.
  3. Paloittele sulatejuusto n. 1 x 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi.
  4. Leikkaa tai saksi nuudeleita hieman lyhyemmiksi. Hienonna leikkeleet.
  5. Yhdistä ainekset kulhossa. Täytä paprikat.
  6. Kypsennä uunin alatasolla 225 asteessa n. 25 min tai kunnes paprikat ovat pehmenneet. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›