Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helpot juustokeksit

Juustokeksit ovat ihanan rapeita ja maukkaita pikkusuolaisia. Tarjoa juustopöydässä esimerkiksi kuivattujen hedelmien tai hillojen kanssa.

Helpot juustokeksit
Helpot juustokeksit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pussi (130 g)
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 2 tl kuorittuja seesaminsiemeniä tai kuminaa

Ohje

  1. Ripota juustoraastetta leivinpaperilla peitetylle uunipellille: tee halkaisijaltaan n.5 cm:n kokoisia, ohuita juustoraastepyörylöitä.
  2. Ripota halutessasi pinnalle hiukan siemeniä.
  3. Nosta pelti uunin keskiosaan 200 asteeseen n.5min ajaksi. Kun juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä, ota pelti pois uunista.
  4. Siirrä juustokeksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi. Anna jäähtyä ja kovettua.

Vinkki

Jos valmistat Helpot juustokeksit edellisenä päivänä, säilytä ne jääkaapissa tiiviissä, kannellisessa rasiassa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 409 kcal
Proteiini 28,7 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 32,4 g
Tyydyttynyt rasva 17,7 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search