
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 2 tl kuorittuja seesaminsiemeniä tai kuminaa
Jaa resepti
Ohje
- Ripota juustoraastetta leivinpaperilla peitetylle uunipellille: tee halkaisijaltaan n.5 cm:n kokoisia, ohuita juustoraastepyörylöitä.
- Ripota halutessasi pinnalle hiukan siemeniä.
- Nosta pelti uunin keskiosaan 200 asteeseen n.5min ajaksi. Kun juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä, ota pelti pois uunista.
- Siirrä juustokeksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi. Anna jäähtyä ja kovettua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
409 kcal
Proteiini
28,7 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
32,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa