Helpot juustokeksit

Helpot juustokeksit

40 min
helppo
408 kcal / 100g
2
0

Juustokeksit ovat ihanan rapeita ja maukkaita pikkusuolaisia. Tarjoa juustopöydässä esimerkiksi kuivattujen hedelmien tai hillojen kanssa.

Ainekset

15 kpl
1 pussi (130 g)
n. 2 tl
kuorittuja seesaminsiemeniä tai kuminaa

Ohje

  1. Ripota juustoraastetta leivinpaperilla peitetylle uunipellille: tee halkaisijaltaan n.5 cm:n kokoisia, ohuita juustoraastepyörylöitä.
  2. Ripota halutessasi pinnalle hiukan siemeniä.
  3. Nosta pelti uunin keskiosaan 200 asteeseen n.5min ajaksi. Kun juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä, ota pelti pois uunista.
  4. Siirrä juustokeksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi. Anna jäähtyä ja kovettua.

Vinkki

Jos valmistat Helpot juustokeksit edellisenä päivänä, säilytä ne jääkaapissa tiiviissä, kannellisessa rasiassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
408 kcal
Proteiini
28 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
32 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
904 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)