Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 2 tl kuorittuja seesaminsiemeniä tai kuminaa
Jaa resepti
Ohje
- Ripota juustoraastetta leivinpaperilla peitetylle uunipellille: tee halkaisijaltaan n.5 cm:n kokoisia, ohuita juustoraastepyörylöitä.
- Ripota halutessasi pinnalle hiukan siemeniä.
- Nosta pelti uunin keskiosaan 200 asteeseen n.5min ajaksi. Kun juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä, ota pelti pois uunista.
- Siirrä juustokeksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi. Anna jäähtyä ja kovettua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
409 kcal
Proteiini
28,7 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
32,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.