Helpot juustokeksit

Helpot juustokeksit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helpot juustokeksit

Helpot juustokeksit

Juustokeksit ovat ihanan rapeita ja maukkaita pikkusuolaisia. Tarjoa juustopöydässä esimerkiksi kuivattujen hedelmien tai hillojen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
5 min
uunissa
5 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 kpl

15 kpl
1 pussi (130 g)
n. 2 tl
kuorittuja seesaminsiemeniä tai kuminaa

Ohje

  1. Ripota juustoraastetta leivinpaperilla peitetylle uunipellille: tee halkaisijaltaan n.5 cm:n kokoisia, ohuita juustoraastepyörylöitä.
  2. Ripota halutessasi pinnalle hiukan siemeniä.
  3. Nosta pelti uunin keskiosaan 200 asteeseen n.5min ajaksi. Kun juusto on sulanut ja saanut aavistuksen väriä, ota pelti pois uunista.
  4. Siirrä juustokeksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi. Anna jäähtyä ja kovettua.
Vinkki

Vinkki

Jos valmistat Helpot juustokeksit edellisenä päivänä, säilytä ne jääkaapissa tiiviissä, kannellisessa rasiassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
408 kcal
Proteiini
28 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
32 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›